Consilierii PNL vor ședință extraordinară pentru a aloca bani mănăstirii Petru Vodă

de | 05/01/2020 | Județean, Actualitate

Consilierii județeni liberali transmit regretul profund față de incidentul care a afectat Stăreția Mănăstirii Petru – Vodă, în seara de 4 ianuarie 2020, când a izbucnit un incendiu puternic.

Am aflat de încercarea prin care trec cei de la Mănăstirea de maici Petru Vodă, comuna Poiana Teiului. Incendiul a afectat o parte din clădire și acoperișul. Suntem recunoscători că nu a fost vorba de vreo tragedie, care să ducă la pierderea de vieți omenești. Cât despre pagubele materiale care s-au produs atât eu, cât și colegii mei liberali din Consiliul Județean transmitem că suntem dispuși să acordăm ajutor, din perspectiva atribuțiilor de consilieri județeni. Vom convoca o ședință extraordinară și vom iniția un proiect de hotărâre pentru a putea acorda o sumă de bani, care va fi necesară pentru realizarea reparațiilor. Vom face asta de îndată ce vom primi solicitarea oficială, pentru a iniția aceste demersuri, potrivit legislației în vigoare. Regretăm acest incident și transmitem încă o dată că vom oferi tot suportul necesar. Fie ca Dumnezeu să fie alături de cei de la Stăreția Mănăstirii Petru – Vodă pentru a trece de această grea încercare.

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni PNL

În urma incendiului de sâmbătă seara au ars: mansarda pe o suprafață de aproximativ 400 mp, acoperișul pe o suprafață de aproximativ 500 mp, obiecte de mobilier aflate în chilii, cărți aflate în biblioteca mănăstirii, obiecte de cult și aproximativ 3 tone plante medicinale depozitate în saci.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

3 Comentarii

  1. vacariu

    NU MAI ALOCATI VOI BANI,DIN BUZUNARUL SARACIMII,PENTRU A AJUTA NISTE PARAZITI SOCIALI…!!!…SA CONTRIBUIE POPIMEA CU BANII STRANSI IN CUTIA MILEI …..SI CU BANII INCASATI MERGAND DIN CASA IN CASA ….BANI NE-FISCALIZATI …!!!…PENTRU ALOCAREA DE BANI ….PENTRU ELIMINAREA WC-URILOR DIN CURTEA SCOLILOR DE LA TARA ….NU SARITI ASA REPEDE…!!!

    Răspuns
  2. Mecanicu

    De unde dati voi bani ma? din banii nostrii? Cine va da dreptul sa cheltuiti banii contribuabililor pentru niste putori? Au mai fost case arse si nu a-ti sarit asa de repede , ori sa inteleg ca maicutele alea va ofera si altceva in afara de mangaiere sufleteasca? Sunt alte urgente in judetul asta. Daca se aloca bani pentru asta eu personal , anul; acesta nu mai platesc nici o taxa.

    Răspuns
  3. mariuss

    Sa ce??? Voi sunteți nebuni???? Din banii cui dați voi ma???? Dar ei plătesc taxe la stat, impozite??? Ba voi sunteți psdisti ca numai aia au latura social-prosteasca în ei,. La munca

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.