Vineri, prima zi de plată a impozitelor. Care este programul caseriei

de | 08/01/2020 | Local, Util

Vineri, 10 ianuarie, va fi prima zi în care romașcanii vor putea să-și plătească taxele și impozitele locale. Cei care nu au restanțe și vor achita, până la data de 31 martie inclusiv, impozitele aferente întregului an 2020, vor beneficia de reduceri.

Reducerea este de 5% în cazul impozitului pe clădiri și pe mijlocul de transport și de 10% pentru impozitul pe teren.

Reprezentanții Primăriei Roman au anunțat că impozitele și taxele locale se pot achita direct la casierie sau online, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar, la adresa www.ghiseul.ro. Însă mai mulți romașcani care au încercat să achite online nu au reușit acest lucru. Astfel că, deocamdată, singura variantă disponibilă rămâne plata la sediul Primăriei Roman. Programul de lucru al caseriei este următorul: Luni – Joi: 08.15 – 14.30 și 15.00 – 16.15, iar Vineri: 08.15 – 12.00 și 12.30 – 13.45.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.