Zboruri către șase noi destinații de pe Aeroportul Bacău

de | 15/01/2020 | Actualitate, Național

Operatorul aerian Blue Air aunță că de pe Aeroportul Bacău vor zbura aeronave către șase noi destinații din străinătate, ajungându-se astefel la un total de 15 destinații.

Noile zboruri de pe aeroportul din Bacău sunt către Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu”: Bruxelles, Bologna, Dublin, Liverpool, Londra (Luton și Heathrow), Madrid, Milano, Roma si Torino. Conform oficialilor companiei, prețul biletelor către noile destinații va porni de la 19,99 euro.

Aeroportul din Bacău a fost deschis pentru transportul public de pasageri și bunuri pe data de 1 aprilie 1946, devenind aeroport internațional în 1975. În 2005 a fost supus unui proces de mărire și modernizare, iar în acest an ar urma să se construiască o nouă pistă pe care vor putea ateriza avioane de mare capacitate. Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, operează avioane tip Boeing 737 şi este singura companie care operează de tip charter de pe aeroportul din Bacău.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.