Ce promite candidatul Samson pentru Primăria Roman

de | 15/01/2020 | Local, Politică

Radu Samson, reconfirmat președinte al USR Roman, a anunțat candidatura sa pentru Primăria municipiului, în cadrul unei conferință de presă la care au participat mai mulți membri din Biroul executiv al USR Roman și deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Nu avem prima șansă, dar o șansă avem. Prima șansă o are cine este în funcție, dar avem o șansă. Să nu uităm că ultima schimbare de bun augur a avut loc în Roman în 2008, când a câștigat Primăria cel cotat cu a treia șansâ. Împreună cu colegii mei, suntem vreo 40 de mebri în USR, vom ieși în fața alegătorilor și în următoarea perioadă. Cu siguranță, după activitatea din ultimii trei ani, consider că sunt mult mai pregătit să ocup funcția de primar și, de ce nu, sunt mai pregătit și pentru campania electorală.

Radu Samson, președinte USR Roman

Radu Samson consideră că a reușit, în ultimii trei ani, să adune în jurul lui o echipă, să învețe legislație și administrație și să schimbe “felul în care funcționează administrația locală”. Candidatul USR a declarat că alegătorii sunt dezamăgiți  de politicieni și că, din acest motiv, nu va face promisiuni votanților, cu excepția faptului că își va asuma responsabilitatea lucrurilor care se vor întâmpla în oraș.

Vă promit că n-o să auziți, în mandatul meu de primar: “nu e treaba mea” sau “nu e de competența primăriei”. Și puteți nota chestia asta și, când ajung primar, să-mi atrageți atenția dacă risc să o fac. Un alt lucru pe care eu și colegii ni-l vom asuma este să ducem la sfârșit toate lucrările începute și neterminate de ani de zile.

Radu Samson

Candidatul USR nu a prezentat niciunul dintre proiectele pe care le are pentru oraș, motivând că nu vrea să fie inspirație pentru alți candidați la Primărie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.