Apa se va furniza în continuare după program

de | 22/01/2020 | Local, Util

Reprezentanții ApaServ au anunțat continuarea furnizării apei după program și pe timpul zilei, dar și pe timp de noapte. 

Astfel, pentru miercuri, 22 ianuarie, compania anunță că se va furniza apă cu presiune redusă, putându-se  ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului, între orele 10.00-14.00. 

Pe timp de noapte se păstrează programul de furnizare cu presiune redusă (sau chiar deloc), în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Paul

    Având în vedere că preţul unui Mc3 apă este unul foarte mare, raportându-ne la celelalte oraşe din ţară, nu cosideraţi că ar trebui să se realizeze nişte îmbunătăţiri ale forajelor, ale zonelor de extracţie a apei potabile? Totodată municipalitatea prin parteneriatul public-privat de, distribuire a, apei să realizeze toată documentaţia pentru găsirea unor noi surse de captare şi clorificare a apei.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.