Pompierul de onoare al anului 2019 este un campion mondial

de | 31/01/2020 | Actualitate, Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț a prezentat, în ședință festivă, bilanțul activității pentru anul 2019. Pe lângă cifrele statistice prezentate și care ascund în spate mii de intervenții în tot județul, a fost acordată și o insignă onorifică unui pompier care a “obținut performanțe profesionale deosebite în anul 2019.” 

Este vorba despre plutonierul major Florin-Sebastian Asmarandei, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Diploma și insigna i-au fost înmântate de prefectul George Lazăr. 

Florin Asmarandei a adus la Roman medalii de aur de la mai multe ediții ale Campionatului Mondial al polițiștilor și pompierilor, dar și de la Campionatul European al polițiștilor și pompierilor. În prezent, el este legitimat la CSM Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.