Romașcanii sunt invitați la ,,Expo Sănătate”

de | 31/01/2020 | Sănătate, Local

În luna februarie, sala de conferințe a Primăriei Municipiului Roman va găzdui cea de a IV-a ediție a seriei de conferințe „Expo Sănătate”, organizată de Biserica Adventistă din Roman în parteneriat cu Primăria Municipiului Roman, Centrul de Sănătate Podiș și Fundația ,,Dorca” din Roman. Conferințele vor fi susținute de medici specialiști și vor aborda diferite teme de practicare a unui stil de viață sănătos. 

În fiecare duminică a lunii februarie, începând cu ora 15, romașcanii, și nu numai, sunt invitați la sala de conferințe a Primăriei Municipiului Roman unde se vor putea întâlni cu diferiți medici specialiști și vor putea beneficia și de un set de analize gratuite. Evenimentul de pe 2 februarie va debuta cu dr. Veaceaslav Coșcodan de la Centrul de Sănătate Podiș – Bacău care ne va vorbi despre cum să prevenimși să tratăm osteoporoza. Următorul pe listă, în cea de a doua duminică, este medicul oftalmolog Cristina Dancă cu tema „Vezi ce mănânci”. Dr. Aurora Șerban va aborda subiectul îngrijirii cavității bucale pe 16 februarie, iar ultimul din această serie voi fi eu, dr. Edvin Șova, și voi discuta despre prevenirea afecțiunilor urologice.

dr. Edvin Șova, medic specialist urolog în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman

În afara acestor prelegeri despre sănătate, participanții vor avea ocazia să vadă cum se pot prepara unele gustări vegetariene și, bineînțeles, să le deguste. 

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.