Au vrut să-și încheie socotelile cu viața

de | 04/02/2020 | Local, Actualitate

Două persoane au încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare în ultima săptămână. Din fericire au fost găsite la timp pentru a fi preluate de echipaje specializate pentru a avea încă o șansă la viață.

Este vorba de o tânără de 23 de ani din Oniceni, care a apelat la acest gest disperat în ziua de 29 ianuarie 2020. Aproape de miezul nopții, apropiații au descoperit-o și au sunat la serviciul unic de urgență 112 care a intervenit imediat. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Roman unde, din păcate se află și acum în comă, intubată și ventilată mecanic.

Al doilea caz este al unui bărbat în toată firea din Rotunda, în vârstă de 64 de ani, care a vrut să scape de necazuri tot prin această modalitate. Acesta a fost internat pe secția ORL sub supravegherea personalului de la ATI, în comă și intubat mecanic. După cum declară purtătorul de cuvânt al SMUR Roman, Laura Trifan, bărbatul este în evidența secției  psihiatrie cu sevraj etanolic și tulburări de comportament. Din fericire, bărbatul și-a revenit, chiar dacă la început medicii erau rezervați pentru șansele sale de supraviețuire.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.