Un penelist romașcan numit secretar de stat

de | 08/02/2020 | Local, Administrație

La ședința de Consiliu Local (CL) din 7 februarie un consilier local a lipsit motivat, Leonard Achiriloaei fiind numit, prin decizia primului ministru nr. 110 din 4 februarie, secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Având în vedere Adresa Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 6.717/C.A. din 29 ianuarie 2020,în temeiul art. 29 și art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie.

ARTICOL UNIC

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Leonard Achiriloaei se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

DECIZIE nr. 110 din 4 februarie 2020

Anunțul, făcut de primarul municipiului Roman la începutul ședinței, a fost completat de consilierul PSD Radu Curpăn care i-a urat „să iasă la pensie de acolo”. Leonard Achiriloaiei are 46 de ani, este membru PNL și consilier local din 2012. În mandatul actual era președintele comisiei pentru buget-finanţe și președintele comisiei de validare.

De profesie economist, absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar din 2012 ocupă funcția de director financiar-contabil al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, anterior fiind director economic al unui distribuitor zonal de materiale parafarmaceutice.

În locul acestuia în CL Roman va veni următorul supleant pe listele PNL la alegerile din 2016, Liliana Chelariu, professor la Școala Gimnazială Calistrat Hogaș Roman.

Liliana Chelariu
Liliana Chelariu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.