Senatorul Manoliu: Cei care vor să candideze din partea PSD Roman sunt amenințați

de | 18/02/2020 | Local, Politică

Senatorul. Dan Manoliu, președintele PSD Roman, susține că anunțul privind candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului se va face la un moment considerat potrivit de social-democrați. Un motiv ar fi că în această perioadă se desfășoară un sondaj de opinie printre cetățeni. În plus, Dan Manoliu a afirmat că cel care a fost anunțat până acum ca fiind potențial candidat, ar fi primit telefoane de amenințare.

Încă nu l-am fixat definitiv. Va fi un bărbat. V-aș spune pe cine am luat în calcul, dar am făcut o testare: am lansat câteva nume. Unul era Bogdan Huci. Știți ce s-a întâmplat? A primit telefoane de la niște personaje puternice din județ, de la “voievozi”, care i-au spus: “Frățică, nu ți-e bine? Nu stai bine?” Nu v-ascund că am semnale că și unii oameni de afaceri au primit atenționări de tipul “dacă nu ești cu mine, ești dușmanul meu și vei vedea”. Domnilor, asta e epocă stalinistă! Numai în ’50, pe vremea lui Stalin, se făcea așa. Eu nu mi-am permis să ameninț pe nimeni, în trei ani, cât PSD a fost la guvernare, ca senator în Parlamentul României. Acum, pe listă sunt mai multe nume, inclusiv eu. Nu am să vă dau nume, dacă se fac amenințări. 

senator Dan Manoliu, președinte PSD Roman

Dan Manoliu a precizat și care vor fi criteriile după care se va întocmi lista candidaților pentru Consiliul Local: „vor rămâne cei care justifică prin activitatea la partid, susținerea prin numărul de voturi și activitatea din Consiliu – pentru cei care sunt acum consilieri.” 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Catinca Valeria

    cind se spune adevarul voi al luati ca amenintare rusine inca nu destingeti cuvantul dintre adevar si minciuna ,dupa cum se vede pri teritorii va-ti desemnat sa candideze la primarii infractori ma intreb cum poate sa candideze cind are dosare penale ,comportament vulgar,cum poate sa fie in sprijinul cetateanului daca el nu a fost in stare sa asi tina un simplu magazin diplome are cu duiumu luate cu …….asa oameni puneti in folosul cetateanului?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.