Bogdan Huci: „Mi-aș dori să mă afirm politic”

de | 18/02/2020 | Local, Politică

Bogdan Huci, cel despre care președintele PSD Roman a sps că ar fi primit telefoane de la anumiți politicieni, după ce numele său a fost asociat cu o candidatură la Primăria Roman, a declarat, pentru inRoman.ro, că se va implica politic.

Dar nu la Roman, ci într-o comunitate din zonă.

Nu intenționez să candidez la Primăria Roman. Mi aș dori să mă afirm politic, dar în comunitatea din care fac parte, respectiv Ion Creangă. Ce bine ar fi să se implice cât mai multă lume în politică, să nu-i lase singuri pe cei care doresc să schimbe mentalități în bine, să avem propuneri de consilieri competenți și nu de consilieri care aduc voturi. Așa schimbăm țara în bine, implicându-ne! Știm cu toții că politicul decide în toate domeniile. Sunt tineri antreprenori, tineri care fac carieră într un domeniu sau altul, dar și persoane la a doua tinerețe cu experiență și suflet mare, plus seniorii. Un pic de curaj și deschidere ne trebuie. Sau, mai pe scurt: de ce ne este frică, aceea să facem prima dată pentru că viață nu ne o poate lua nimeni.Cu privire la amenințare, cred că s a interpretat greșit. Atunci când s-a vehiculat numele meu ca potențial candidat, recunosc că am afirmat către persoane apropiate că nu aș dori să supăr pe nimeni, referindu mă la oamenii ce ne conduc destinele la nivel de comunitate și județ. Consider că toți politicienii din județ au făcut lucruri demne de remarcat, spre binele comunităților, iar noi cei tineri și dornici de afirmare să acceptăm „statul de novice” până probăm cu fapte potențialul politic.

Bogdan Huci

Bogdan Huci are 39 de ani, este director al școlii din comuna Pâncești și antrenor de fitness.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.