Senatorul Manoliu: „Ordonanța pentru anticipate e aberantă”

de | 21/02/2020 | Politică, Național

Președintele PSD Roman, senatorul Dan Manoliu, consideră aberantă ordonanța privind alegerile anticipate pentru Parlamentul României. Social-democratul a anunțat că a votat împotriva acestui act normativ.

“Alături de colegii senatori ai Partidului Social Democrat, am votat respingerea ordonanței aberante privind alegerile parlamentare înainte de termen. Aceasta a fost doar una din cele 25 de Ordonanțe luate de Guvernul Orban-Iohannis în plină noapte ca hoții.

senator Dan Manoliu, președintele PSD Roman

Senatorul romașcan se declară nemulțumit și de miniștrii Guvernului Orban.

După trei zile de audieri maraton, majoritatea miniștrilor Guvernului Orban 2 au căzut la examenul în comisii, primind aviz negativ.Am participat la audierile candidaților de la ministerul transporturilor, ministerul de externe și agricultură. De asemenea, am audiat persoana propusă pentru postul de viitor ambasador al României în Israel. Luni 24 Februarie va avea loc votul de investitură.

senator Dan Manoliu, președintele PSD Roman

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

2 Comentarii

  1. Mihai Ilies

    Diaspora de nu are dreptul la vot in conditii normale ( vedeti cozile de la europarlamentare) Diaspora merita mai multi parlamentari si votul sa se desfasoare pe parcursul a 3 zile ca la prezidentiale !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.