Se zbate între viață și moarte, după ce a fost accidentat

de | 25/02/2020 | Actualitate, Rural

Un bărbat de 53 de ani din Cordun se zbate între viață și moarte, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Marți, 25 februarie, în jurul orei, 15.30, bărbatul se deplasa cu bicicleta pe DJ 207B; ajuns la intersecția cu strada Libertății, acesta ar fi pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului, efectuând manevra de viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism, care se deplasa din sens opus și care era condus de un bărbat, de 32 de ani, din Botoșani.

Victima  a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman, în comă și ventilată mecanic. Ulterior s-a decis transferul bărbatului la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu multiple fracturi, cele mai multe craniene. Din păcate, deși s-a primit aprobarea traferului interclinic, pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, iar transferul la spitalul din Iași a fost amânat, medicii de la Roman depunând eforturi pentru a stabiliza pacientul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.