Accident: Logan versus motocicletă în față la BCR

de | 25/02/2020 | Local, Actualitate

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 53 de ani din Iași conducea un autoturism pe Bulevardul Roman Mușat, ar fi efectuat efectuat manevra de viraj la stânga, fără a se asigura la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 33 de ani, din Roman. În urma impactului a rezultat rănirea coducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Motociclistul accidentat are 33 ani, prezintă o fractură la genunchi și este în curs de investigații.

În jurul orei 14:50, pe bulervardul Roman Mușat, în fața sucursalei BCR, a avut loc un accident între un autoturism Dacia Logan și o motocicletă, eveniment rutier ce a dus la rănirea motociclistului. La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției Rutiere, dar și ale ISU Neamț, pompierii asigurând măsuri de prevenție din cauza scurgerii de carburant pe carosabil. Motociclistul, un bărbat de aproximativ 45 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, cu ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă, și transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman.

Din declarațiile martorilor rezultă faptul că șoferul autovehiculului nu ar fi acordat prioritate motoclistului. Cercetările Poliției sunt în curs.

accident logan vs moto 2020 02 25 at 15.15.06
accident logan vs moto 2020 02 25 at 15.15.26
accident logan vs moto 2020 02 25 at 15.15.44
accident logan vs moto 2020 02 25 at 15.04.51
  • fotografii trimise de martori

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.