„Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor” la Roman

de | 25/02/2020 | Economic, Local

Conferințele BTL Design împreună cu partenerul principal CEC Bank organizează joi, 27 februarie, la Roman, o nouă ediție a programul de evenimente „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020”. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe Blue Room, a hotelului Roman începând cu ora 15.00.

IMM-urile din județul Neamț și în special din municipiul Roman sunt invitate în mod gratuit în auditoriu și își vor putea promova produsele și serviciile proprii fără niciun cost în cadrul spațiului pus la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul va avea două mari secțiuni, prima, care își propune să aducă în fața întreprinzătorilor prezenți reprezentanți ai instituțiilor centrale, autorităților locale și organizațiilor patronale în care să dezbată soluții la problemele legate de infrastructura, legislație locală și birocrație și cea de-a doua, în care se vor prezenta soluții de finanțare și garantare.

Evenimentul se va termina cu un workshop unde vom aborda practic modalitățile prin care o companie își poate promova produsele și serviciile prin intermediul internetului. Va fi o discuție aplicată care se va personaliza pe studiile de caz oferite de către participanți.

În cadrul evenimentului sunt invitate instituții precum Primăria Municipiului Roman, ADR NE, AJFP Neamț, ITM, AJOFM Neamț precum și parteneri privați: CEC Bank, Zappa Medical Services și FNGCIMM.

Împreună cu partenerii noștri am luat decizia ca în 2020 să organizăm evenimentele în alte orașe decât cele de reședință. Am ales locații în care există potențial economic semnificativ, în care găsim efervescentă antreprenorială și în care soluțiile de finanțare și de promovare să fie de interes. Mediul online a eliminat granițele fizice, în acest moment o firmă din Roman poate să vândă la București, Berlin, New York sau oriunde în altă parte în lume. Este o oportunitate pentru noi pe care trebuie să o luăm în calcul la întocmirea planului de dezvoltare a afacerii.

Ion Radu, manager al programului de evenimente Conferințele BTL Design

„Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor” a demarat în 2006 ca un program național de informare dedicat întreprinderilor mici și mijlocii iar de la început acest program de evenimente s-a definit că cel mai amplu proiect privat de informare dedicat sectorului IMM care se derulează pe teritoriul României.

Participarea IMM-urilor la acest eveniment este liberă și se face pe bază de invitație sau prin înscrierea pe site www.conferintebtl.info sau email: btldesign@gmail.com.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.