Podul de la Ion Creangă: trei licitații, nici un constructor interesat. Pe cine dă vina Ionel Arsene (video)

de | 02/03/2020 | Rural, Administrație

După ce a semnat ordinul de lucru pentru reabilitarea podului de pe Siret de la Luțca, președintele Consiliului Județean Neamț (CJ Neamț) Ionel Arsene a fost întrebat de situația podului de peste Siret de la Ion Creangă, acesta declarând că are soluția pentru reabilitarea podului dar nu are constructor. Lucrarea a fost scoasă la licitație de trei ori până acum dar nici un constructor nu a fost interesat să participe.

Ca să vorbim foarte serios și să spunem adevărul, după cum au fost evenimentele ultimilor ani în România, din varii motive instituțiile statului au decimat tot ce înseamnă oameni de afaceri români și au omorât firmele de construcții și uitați că astăzi culegem roadele. Adică avem bani, vrem să construim și să reabilităm și nu avem cu cine pentru că nu mai sunt firme de construcții mari care pot să se angajeze la o astfel de lucrare.

Ionel Arsene

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

6 Comentarii

  1. Mantea Clau

    Dacă trebuia dărâmat imediat era un excavator lângă pod.

    Răspuns
  2. Popa Alexandru

    Podul de La Ion Creangă trebuie nu numai astfaltat trebuiesc verificate picioare trebuie echipa de scafandri mai țineți minte acum vreo 21 22 de ani a fost închis deoarece apa spala nisip pământ balast sau ce se afla subt picioare deoarece sunt curentii foarte puternici

    Răspuns
  3. Popa Alexandru

    Nu gata torni 3 mașini de asfalt si ai facut podul (Da bine la presa )

    Răspuns
  4. Chelaru Robert

    Dar podul de la Girov?au pus restrictie pentru 15 t , cei cu camioane trebuie sa ocoleasca 150 km sa ajunga in Piatra Neamt de la Roman

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.