PSD Roman: „Consilierii noștri vor iniția proiect pentru trece Artera Roman-Est la CJ Neamț”

de | 03/03/2020 | Administrație, Local, Politică

Filiala locală a Partidului Social Democrat a trimis un comunicat de presă prin care susține că cei șase reprezentanți ai partidului din Consiliul Local Roman vor iniția un proiect de hotărâre pentru ca Artera Roman-Est să treacă în administrarea Consiliului Județean (CJ) Neamț.

Comunicatul PSD Roman vine la mai puțin de 24 de ore de la o afirmație a lui Ionel Arsene. Președintele CJ Neamț a declarat luni, 2 martie, că el va găsi fonduri și va reabilita șoseaua într-o lună de la momentul la care obiectul îi va fi transferat.

Deși lucrurile nu sunt foarte simple și există un proces pe rol legat de lucrările de amenajare a arterei rutiere Roman-Est în urma defecțiunilor care au început să apară la doar câteva luni de la inaugurarea din plină campanie electorală, administrația romașcană poate da în administrarea județului centura Romanului pentru a fi reabilitată. Este necesar să găsim soluții în primul rând pentru problemele de acasă, de la noi din municipiu, să punem mai mult accent pe interesul cetățeanului decât pe interesele proprii. Este timpul ca acesta centură ocolitoare, o investiție importantă pentru Roman, să înceteze să fie tot mai ”ocolită” și să fie reabilitată așa cum trebuie și este necesar. Drept urmare, grupul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat din Consiliul local al municipiului Roman se angajează să inițieze un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care Primăria unicipiului Roman să cedeze Ocolitoarea Est către Consiliul Județean Neamț, astfel încât să beneficieze de reabilitarea de care are nevoie de atâta timp. Dacă Romanul nu poate, poate Consiliul Județean! De precizat faptul că președintele CJ Neamț Ionel Arsene s-a angajat în fața romascanilor că va reabilita acest segment de drum, într-o lună de zile de la primirea oficială, prin HCL.

comunicat de presă PSD Roman

Primarul Lucian Micu a răspuns ironic, pe Facebook, că este de acord cu transferul.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

5 Comentarii

  1. Nicu Levarda

    Ăștia vor să fure și asfaltul ăla sfărâmat… ????????????????

    Răspuns
  2. Nicu Levarda

    Apropo, inroman.ro, parcă prea îi ridicați în slăvi pe psd-iști.

    Răspuns
    • Enea Ovidiu Petronel

      Nicu Levarda am o intrebare-concluzie :
      pe domnia cui a fost construită acea variantă, cum arată de când a fost dată în folosință, si de ce nu s-a întâmplat nimic cu ea in 4 ani???

      Răspuns
    • Nicu Levarda

      Enea Ovidiu Petronel păi ce, am spus eu că Leoreanu e vreun sfânt? Cine a furat să plătească. Știi vorba pnl-psd aceeași mizerie?

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.