Vulpițele Galbene s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

de | 02/03/2020 | Sport, Local

Echipa de fotbal feminin “Vulpițele Galbene” Roman s-a calificat, pentru prima dată, în sferturile Cupei României, după un meci în care a înscris de patru ori împotriva echipei gazdă. Partida din optimile Cupei a avut loc la Iași sâmbătă, 29 februarie, în compania echipei Navobi Iași. 

Scorul la pauză a fost 1 – 1, dar după primele 45 de minute de joc, elevele lui Adelin Tălmăcel au reușit să țină adversarele departe de poarta proprie și să înscrie trei goluri. Au marcat: Ștefana Mocanu (min. 5, 82 și 88) și Paula Agu (min. 84). 

Suntem mulțumiți de calificarea în sferturile Cupei României. Este pentru prima dată când ajungem în această fază a competiției. De acum înainte ne așteaptă meciuri cu adversari și mai puternici, cum ar fi Heniu Prundu Bârgăului, Universitatea Galați, Universitatea Olimpia Cluj sau Fortuna Becicherecu Mic. Toate aceste echipe evoluează în Liga I. Vom cominua să ne pregătim. Vom juca acasă următorul meci și știm câ avem o șansă. Dar, în același timp, avem nevoie de sprijinul romașcanilor: să vină și să ne susțină. Publicul este numit al doisprezecelea jucător pe bună dreptate, poate ajuta din tribune ca o echipă să rămână în meci și să câștige.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal ACS “Vulpițele Galbene” Roman

Echipa care a evoluat sâmbătă la Iași a fost formată din Bianca Calistru, Ionela Streche, Corina Neagu, Valentina Vaman, Maria Caia, Elena Jaleru, Marina Diac (din min. 89 Madalina Nedelcu), Cosmina Rotari (din min. 55 Alexandrina Maidanscaia), Paula Agu, Ana Gherasim(din min. 78 Oana Poiana), Stefana Mocanu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.