Coronavirus: Restricții la sediile OCPI din județ, se recomandă comunicarea telefonică și prin e-mail

de | 10/03/2020 | Util, Județean, Sănătate

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) NEAMȚ va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirului (COVID-19). Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI NEAMȚ/birourilor de cadastru și publicitate imobiliară Roman, Bicaz, Târgu Neamț, Piatra Neamț, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Neamț sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI NEAMȚ (www.ocpint.ro) și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până vineri în intervalul orar 8.30 – 16.30. 

Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.