Cozmanciuc: „Este nevoie și de ajutorul și implicarea fiecăruia dintre noi”

de | 16/03/2020 | Județean, Politică

Comunicat de presă al deputatului Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț:

Stimați români, dragi nemțeni, în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus și de instituirea stării de urgență, fac apel la dumneavoastră să respectați indicațiile autorităților, să fiți solidari cu semenii dumneavoastră și să evitați sursele de informare care induc panică și promovează informații false.

Guvernul gestionează această situație excepțională și toate autoritățile sunt la datorie pentru a minimiza impactul epidemiei asupra tuturor sectoarelor societății. Autoritățile nemțene, Prefectura și celelalte instituții implicate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, sunt la datorie și vor veni oricând în ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră.

Dar este nevoie și de ajutorul și implicarea fiecăruia dintre noi.  Este necesar să respectăm indicațiile instituțiilor menționate, să stăm în casă sau să ieșim doar la serviciu, să îi protejăm pe cei în vârstă, minimizând expunerea acestora, să urmăm metodele de prevenție indicate de autoritățile sanitare și să nu intrăm în panică.

Totodată, fac un apel ferm către toți politicienii, indiferent de orientare și de partidele din care fac parte, să evite comportamentele politicianiste și să fie parte a soluției, nu cauzatori de probleme suplimentare. În aceste zile noi trebuie să dăm primul exemplu de consens și solidaritate! 

Stăm acasă pentru a ne proteja semenii! Le mulțumesc cadrelor medicale și celor care stau în prima linie, la datorie, pentru toate eforturile pe care le fac pentru a ne proteja. Împreună vom trece și peste această epidemie!

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.