Copil de zece ani, rănit grav într-un accident cu un ATV

de | 16/03/2020 | Rural, Actualitate

Un copil de zece ani a ajuns de urgență la un spital din Iași, după ce a fost implicat într-un accident, pe raza localității Averești. Duminică, 15 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Averești, soldat cu rănirea a două persoane. 

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Roman, conducea un vehicul (ATV) pe un teren viran din apropierea localității Averești, ar fi intrat într-un canal de desecare. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului și a unui minor în vârstă de zece ani, pasager pe același vehicul. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Băiatul de zece nai a fost transportatat la CPU Roman în stop cardio respirator resuscitat, comă gradul IV, cu politrauma, traumatism cranio-cerebral comotional, fractura coloana cervicala, pneumotorax stâng drenat; acesta a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Bărbatul care conducea ATV-ul a suferit o fractură de gambă stâng și a fost internat pe secția de ortopedie. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.