Foto: Accident între un microbuz Pristyl și un taxi

de | 20/03/2020 | Local, Actualitate

Vineri dimineață, în jurul orei 09:00, a avut loc un accident rutier pe strada Petru Rareș, în care au fost fost implicate trei autovehicule: un microbuz al firmei de transport în comun Pristyl, un taxi și un autoturism Dacia. Microbuzul de la Pristyl efectua transport în comun pe traseul 1, spre Danubiana. Autoturismul Dacia 1310 avariat era staționat pe marginea carosabilului.

Din declarațiile martorilor rezultă că șoferul taxiului ar fi vrut să întoarcă mașina după ce a lăsat un client în zonă, dar a fost izbit în plin de mașina de transport public local. Chiar dacă pare o situație clasică de neasigurare la efectuarea unei manevre din partea șoferului de taxi, oamenii de pe strada Petru Rares susțin că, în general, microbuzele Pristyl circulă cu foarte mare viteză și că sesizările lor au fost fără ecou.

Taximetristul a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman pentru acordare de îngrijiri medicale. Polițiști au început cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.