Coronavirus: trei decese în țară, unul din Neamț

de | 23/03/2020 | Social, Național

Trei persoane care au fost infectate cu COVID-19 au decedat în România, într-un interval de 24 de ore. Una dintre persoanele decedate este Vasile Ouatu, om de afaceri din Piatra Neamț și fost viceprimar al municipiului reședință de județ.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, Vasile ouatu, în vârstă de 70 de ani, a fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași). 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.