Spitalul mulțumește oamenilor de afaceri pentru implicare. În ce conturi puteți dona bani pentru ventilatoare mecanice

de | 23/03/2020 | Mișcare Civică, Local, Sănătate

Spitalul Municipal de Urgență Roman a făcut publică o listă a donatorilor, mulțumind celor care au ajutat unitatea spitalicească de la începutul crizei provocate de coronavirus. 

Comitetul director și cadrele medicale ce activează în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman doresc să aducă mulțumiri persoanelor cu suflet care, puțin câte puțin, au reușit sa mărească siguranța la locul de munca și au venit în sprijinul nostru cu donații în aceste vremuri în care situația stocurilor de materiale sanitare și de protecție sunt limitate. Astfel, transmitem recunoștința noastra către SC NALIA BRIDE DRESS SRL pentru cele 15 măști de protectie din bumbac și domnului Biciusca George care a donat spitalului 200 de bucăți confecționate tot de firma mai sus menționata, de la care practic a pornit bunăvoința de ajutor. Mulțumiri și firmei SC GIPI INTERMED SRL pentru cele 150 de măști din bumbac. De asemenea, la începutul săptămânii am primit de la familia Tărâță, reprezentanții Grupului de firme TCE 3 Brazi, 2500 capeline cu măști și mănuși de examinare. Mulțumiri și domnului Bogdan Roman #împreună= #viață pentru cele patru cutii cu măști cu filtru și patru cutii cu mănuși. În aceasta perioada orice ajutor este binevenit și va mulțumim tuturor pentru grija și respectul acordate cadrelor medicale, „halatele albe” care sunt mereu în primul rand chiar dacă sunt primele expuse la risc și care își fac meseria cu dăruire.

Spitalul de Urgență Roman

La nivel local există și două conturi create special pentru ca banii donați să fie folosiți pentru achiziția de ventilatoare mecanice, echipamente mediale care susțin artificial respirația. 

O inițiativă apaține Fundației Pacea. Reprezentanții Fundației sunt de părere că “Solidaritatea învinge pandemia!” și pun la dispoziție acest cont pentru toți cei care vor să fie solidari, chiar și de la distanță.

Fundatia Umanitara Pacea, IBAN: RO20RNCB0198003320900017 – Banca Comercială Română

O altă inițiativă apaține lui Eugen Borș. Omul de afaceri a deschis un cont pe numele lui pentru donații:

Ioan Eugen Borș, IBAN RO57 RZBR 0000 0600 2169 6618 – Reiffeisen Bank.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.