Ce spații din Neamț ar putea fi transformate în spitale

de | 31/03/2020 | Administrație, Județean

Cel puțin două spații din județul Neamț ar putea să-și schimbe destinația și să devină spitale, dacă situația se va înrăutăți. Este vorba despre două baze sportive din municipiul reședință de județ. Anunțul a fost făcut de deputatul Mugur Cozmanciuc.

Vrem ca județul Neamț să fie pregătit pentru orice scenariu al epidemiei COVID-19. Am inspectat, împreună cu domnii George Lazăr, prefectul județului Neamț, și Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, două baze sportive care pot susține unități medicale mobile sau pot fi transformate în depozite pentru material și echipament medical. Este vorba de stadionul Ceahlăul și Sala Polivalentă, din municipiul Piatra Neamț. Aceste două obiective sunt suficient de mari și suficient de bine compartimentate pentru a face față cerințelor, în cazul în care situația o va impune. Lucrăm, în continuare, la diferite scenarii de acțiune pentru a fi siguri că suntem pregătiți pentru orice situație. Asigurăm măsurile necesare pentru securitatea sanitară a nemțenilor. În momentul de față, aceasta este prioritatea zero!

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.