Peste 100 de nemțeni au coronavirus

de | 02/04/2020 | Sănătate, Județean

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

În județul Neamț sunt, până acum, 107 persoane care au fost testate pozitiv la coronavirus.

Ca urmare a presiunilor făcute de jurnaliști din toată țara, Grupul de Comunicare Strategică a revenit asupra deciziei de a nu mai oferi informații cu privire la situațiile din județele țării. Astfel, cifra de mai sus este cea oficială, fiind oferită de autorități.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.