Cozmanciuc cere consens între partide pentru gestionarea crizei COVID-19

de | 07/04/2020 | Politică, Județean

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, vrea ca reprezentanți ai tuturor partidelor să se întâlnească și să ajungă la un consens în această perioadâ.

Vreau ca județul Neamț să treacă cu bine peste această criză și să fie un exemplu pozitiv! În plină pandemie de SARS COV-2 consider, deopotrivă, necesar și util să ne mobilizăm astfel încât județul Neamț să depășească cu bine această situație și să fie un exemplu pozitiv. Este datoria noastră, a tuturor, să identificăm cele mai bune soluții pentru depășirea crizei sanitare pe care o traversăm, prilej cu care:  propun să dăm dovadă de solidaritate politică și instituțională. Recomand a se trece peste orgoliile politice și vanitățile personale. Solicit prefectului județului Neamț să organizeze, în cel mai scurt timp, o întâlnire, respectând cadrul legal, la care să îi invite pe toți reprezentanții partidelor politice din Consiliul Județean Neamț, primarii de muncipii și orașe pentru un dialog aplicat pe marginea bugetului județului Neamț. Am încredere că propunerea mea va fi tratată cu seriozitate și responsabilitate, pentru binele tuturor nemțenilor. Împreună învingem pandemia. Împreună facem Neamțul și România bine.

deputat Mugur Cozmanciu, președinte PNL Neamț

Liderul liberalilor nemțeni susține că, din acest moment, bugetul județului Neamț trebuie să aibă alocări cu prioritate pentru gestionarea crizei COIVD – 19, pentru protejarea celor vulnerabili și a tuturor cetățenilor din județul Neamț și pentru relansarea economiei județului. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. vacariu

    IN FRUNTE CU MARIONETA iohannis,ATI VRUT SA ACAPARATI TOATA PUTEREA POLITICA IN ROMANIA…!..PARTIAL,ATI REUSIT,DAR ATI REUSIT CALCAND PE CADAVRE…!!!…ATI NEGLIJAT TOTAL AVERTISMENTELE ORGANISMELOR INTERNATIONALE,PREOCUPANDU_VA DOAR DE A ORGANIZA ALEGERI ANTICIPATE,CAT MAI REPEDE CU PUTINTA,CHIAR DACA STIATI CA VOR MURI SUTE DE OAMENI DATORITA PANDEMIEI …!!!….ATI INDATORAT ROMANIA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO DOAR IN TREI LUNI….SI NU ATI CUMPARAT MACAR …O MASCA DE 2 LEI …PENTRU PROTEJAREA CADRELOR MEDICALE (MACAR…!)…!!!….UNDE S-AU DUS ACEI BANI ???!!!…POPORUL ROMAN VREA SA STIE,PUNCTUAL,EURO CU EURO,PE CE S-AU CHELTUIT BANII !!!…AM SPERANTA CA SE VA GASI MACAR…”UN OM”… CARE SA FACA O PLANGERE PENALA DIRECT LA TRIBUNALUL INTERNATIONAL DE LA HAGA…IMPOTRIVA CONDUCATORILOR POLITICI AI ROMANIEI…!!!…ACUM VRETI SA SCOATETI ”CASTANELE DIN FOC” ,cu mainile goale,CU AJUTORUL OPOZITIEI…!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.