Se asfaltează bulevardul Roman Mușat. Leoreanu: “Se va încheia în maxim două săptămâni”

de | 12/04/2020 | Local

Bulevardul Roman Mușat, parte a drumului european E85, va fi asfaltat începând de luni după ce o operațiune similară a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni pe porțiunea de la intrarea în oraș dinspre Iași. 

În perioada în care se vor derula lucrările de asfaltare, parcările de la Primărie, Judecătorie și din spatele Casei de Cultură vor fi la liber.

Conform deputatului Leoreanu, aceste lucrări se vor termina în cel mult două săptămâni. 

În urma discuției avute, la începutul lunii martie, cu ministrul Lucian Bode, am solicitat intervenția Ministerului Transporturilor pe sectorul de drum european ce străbate municipiul Roman, investiție utilă pentru romașcani, cei din zona metropolitană, dar și pentru zona Moldovei, în general. Au început lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum european ce străbate municipiul Roman, de la intrarea dinspre Iași și vor acoperi tot sectorul până la ieșirea spre Bacău, lucrare de amploare care am promisiunea că se va încheia în maxim 2 săptămâni, dacă nu vom avea surprize neplăcute din partea vremii. Este o intervenție utilă, după aproximativ 20 de ani de la reabilitarea E85, iar foarte important este că această reabilitare se realizează cu fonduri de la guvern, prin CNAIR, fără a pune presiune pe bugetul local.

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.