ADR Nord-Est, secțiune specială cu măsuri de ajutor pentru firme

de | 14/04/2020 | Fără categorie


Reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est au creat o secțiune specială cu toate informațiile utile pentru firme pentru combaterea efectelor pandemiei. Secțiunea se poate accesa din prima pagină a site-ului ADR Nord-Est și cuprinde atât măsurile oferite de autoritățile naționale, cât și informații cu privire la oportunități de sprijin din partea instituțiilor europene.

De asemenea, reprezentanții companiilor au la dispoziție un număr de telefon și o adresă de e-mail, pentru informații suplimentare pe care ar dori să le obțină.

Aceasta sectiune contine informatii utile companiilor din mediul privat (IMM-urilor) despre masurile de sprijin oferite de Guvernul Romaniei si de institutiile internationale (CE, BIE, BCE, etc) pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19 si micsorarea efectelor negative asupra lor si implicit, asupra economiei nationale. Vom incerca sa aduce in acelasi punct, informatii despre ordonante, instructiuni, programe de finantare, date referitoare la scutiri de taxe si impozite, somaj, protectia angajatilor, capitaluri curente si multe altele. Pentru informatii suplimentare va indemnam sa folositi cu incredere adresa de email : een@adrnordest.ro sau sa apelati numarul de telefon: 0745021438Liliana Baicu – Coordonator local, Centrul Enteprise Europe Network gazduit de ADR Nord-Est.

ADR Nord-Est

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.