Galerie foto: orașul Roman cu străzile pustii

de | 21/04/2020 | Local, Social

Trăim vremuri extraordinare și asta se poate observa în aproape oricare aspect al vieții. La Roman, pandemia a pustiit străzile orașului, atât în noaptea de Înviere sărbătorită de creștinii ortodocși, cât și în zilele următoare.

Din loc în loc, câte un om face câțiva pași în jurul locuinței, din când în când câte o mașină așteaptă culoarea verde a semaforului rămas în funcțiune ca într-un film apocaliptic. Goliciunea străzilor e scoasă și mai tare în evidență de echipajele de poliție care îndeamnă prin megafon populația să stea în casă și de cele câteva echipaje mixte poliție-armată-jandarmerie care legitimează pe oricine le iese în cale.

Probabil singurul lucru bun e că poluarea a scăzut: când tragi aer în piept îl simți ca atunci când stai la țară, fără mirosul specific al gazelor de eșapament.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.