Incendiu la Oniceni: un bătrân a suferit arsuri și a rămas fără acoperiș

de | 05/05/2020 | Rural, Actualitate

Solicitați prin apel la 112 în jurul orei 08:40, pompierii romașcani au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Oniceni, localitatea Mărmureni. S-au prezentat la fața locului pompierii voluntari din cadrul SVSU Oniceni cu autospeciala din dotare și două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Roman.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești (magazie) și la acoperișul locuinței (situată la un metru distanță de anexă).

În urma incendiului a rezultat o victimă, proprietarul locuinței în vârstă de aproximativ 87 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, acesta a primind îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

A ars anexa gospodarească pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu toate bunurile materiale din interior și 50 mp din acoperișul locuinței. Pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind efectul termic al curentului electric de la un conducător electric cu izolație deteriorată.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.