Doi bărbați din Horia au fost prinși cu „mâța-n sac” și arestați preventiv

de | 13/05/2020 | Actualitate, Rural

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman au dat de urma unor persoane bănuite de furt calificat și au organizat o acțiune de prindere în flagrant a acestora.

Este vorba de doi bărbați de 27, respectiv 31 de ani, din localitatea Horia care ar fi sustras  rufele din balconul unui tânăr romașcan, obiecte vestimentare care valorau 600 de lei. În noaptea de 5 spre 6 mai, tinerii ar fi pătruns în boxele imobilelor a doi bărbați de 70, respectiv 72 de ani, tot din Roman, de unde ar fi sustras diferite bunuri. În urma cercetărilor efectuate de polițiști în cele două dosare penale care vizează infracțiuni de furt calificat, a fost organizată, în noaptea de 9 spre 10 mai, o acțiune de prindere în flagrant în urma căreia au fost reținuți cei doi bărbați din Horia. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbații în cauză, iar în cursul zilei de ieri, au fost prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.