Eroii zilei, doi polițiști romașcani

de | 11/05/2020 | Actualitate, Local

Doi polițiști romașcani au devenit eroii zilei pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea, după ce au salvat o femeie care amenința că se va sinucide.

Azi, 11 mai, în jurul orei 14.00, colegii noștri agent șef principal de poliție Ioan Cănărău și agent șef de poliție Plugariu Mariana din cadrul Poliției municipiului Roman ne-au demonstrat că reacția potrivită la momentul potrivit poate salva vieți. Cei doi i-au salvat viața unei femei, despre care au fost anunțați prin apelul de urgență 112 că își va pune capăt zilelor.

comunicat de presă IPJ Neamț

Ajunși la fața locului, oamenii legii au purtat discuții cu cea care amenința că se va sinucide (si care se afla la etajul al patrulea, pe jumătate în afara geamului), reușind să o convingă să renunțe la gestul necugetat. “Salvarea” a venit de la telefonul mobil: persoana care amenința cu sinuciderea a scpăat telefonul. Atunci, Ioan Cănărău a reușit să o convingă să meargă la ușă pentru a-și recupera mobilul de la fiul ei, iar colega lui a intervenit și a imobilizat-o.

Persoana în cauză a fost condusă la spital de un echipaj SMURD, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.