Polițiștii de la Rutieră au dat zeci de amenzi

de | 11/05/2020 | Social, Județean

Peste 50 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Sâmbătă, 9 mai, în intervalul orar 09.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au acționat pe DN 15, DN 15 D, DN 15 C și DN 12 C, în vederea conștientizării conducătorilor auto asupra faptului că viteza de deplasare are un rol crucial în ceea ce privește gravitatea accidentelor rutiere. Pe perioada acțiunii, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale dintre care 53 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute și 11 permise de conducere. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.