Românii au dăruit 250.000 kwh pentru cei afectați de epidemia de coronavirus

de | 20/05/2020 | Național, Actualitate

Cea de-a șaptea ediție a campaniei „Dăruiește Lumină” demarată de E.ON România încă din anul 2015, s-a derulat și anul acesta, beneficiarii fiind cetățenii afectați de epidemia de coronavirus. Românii au dăruit 250.000 kWh pentru a-i susține pe cei care au nevoie de ajutor în această perioadă. 

Participanții au trimis povești impresionante ale semenilor lor care au trecut prin momente dificile în această perioadă și, astfel, au contribuit cu câte 100 kwh pentru persoanele nominalizate, fără să îi coste nimic. Condiția pentru a beneficia de cei 100 kwh a fost ca cei nominalizați să fie abonați ai E.ON. Mulți dintre participanți și-au manifestat dorința ca și unele instituții sociale să poată primi din donațiile lor, referindu-se la acelea care au primit mai puțin ajutor în această perioadă. Identitatea beneficiarilor nu va fi făcută public iar cantitățile de energie vor fi scăzute din facturile următoare.

Ediția a șaptea a acestei campanii a fost cea mai rapidă din punctul de vedere al organizării pentru a-i susține pe cei care trec prin momente dificile. Cantitatea de energie a fost pusă la dispoziție în perioada 1aprilie-15 mai 2020. De la prima ediție și până acum, 56 de instituții sociale și 800 de familii defavorizate din România au beneficiat de 1.000.000 kwh de energie electrică și gaze naturale.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.