Începând de astăzi romașcanii pot circula cu microbuzele în oraș

de | 20/05/2020 | Local, Administrație, Economic

După două luni în care transportul în comun în Roman a fost suspendat din cauza stării de urgență decretate din cauza epidemiei de COVID-19, Primăria Municipiului Roman anunță reluarea acestuia începând cu data de 20 mai. Microbuzele vor circula pe toate traseele, de luni până vineri, între orele 06:00-18:00 iar sâmbăta și duminica între orele 06:00-14:00. Microbuzele vor fi dezinfectate periodic însă călătorii sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea fizică.

Primăria municipiului informează că cererile și actele depuse în luna martie pentru luna aprilie de beneficiarii de subvenție pentru transportul public local sunt valabile pentru eliberarea legitimațiilor pentru luna iunie, excepție făcând persoanele cărora le-au survenit modificări ale veniturilor și care au obligația ca, în perioada 20-27 mai, să se prezinte la Direcția de Asistență Socială (DAS) pentru reactualizarea dosarului. 

Legitimațiile de călătorie pentru luna iunie pentru beneficiarii de subvenție se vor elibera începând cu data de 28 mai de la sediul DAS Roman.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.