Spitalul Roman are nevoie de personal

de | 26/05/2020 | Sănătate, Administrație, Local

Spitalul Municipal de Urgență Roman cere Consiliului Local să aprobe modificarea organigramei prin suplimentarea cu nouă posturi a actualei structuri de personal.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut în ședința ordinară a Consiliului Local de marți, 26 mai. 

Prezentul proiect de hotărâre este inițiat în vederea modificării unor state de funcţii precum și a numărului de posturi ale Spitalului Municipal de Urgență Roman, ca necesitate a adaptării structurii organizatorice la cerințele asigurării cu personal, pentru îmbunătăţirea activităţii în toate structurile funcţionale, se arată în documentul emis de Primărie. 

Se propune suplimentarea cu nouă posturi a structurii de personal: un post de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală, un post de medic rezident anul I în specialitatea laborator clinic, 2 posturi de asistent medical de laborator sau medicină generală, 4 posturi de asistent medical, debutant, PL la A.T.I. și un post de muncitor calificat la Ateliere. 

Numărul de posturi propus este de 1284, pentru posturile normate și 1082,5 pentru posturile aprobate. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.