Răzbunarea și nervii îl vor costa scump pe un romașcan

de | 05/06/2020 | Actualitate, Local

Un bărbat de 35 de ani din Roman a crezut că-și poate încheia socotelile cu alți trei concitadini prin amenințări, distrugere și violare de domiciliu. Polițiștii au fost sesizați de către una dintre victime și l-au depistat pe agresor, iar acum acesta va răspunde în fața legii pentru faptele sale.

În fapt,  se pare că cel reclamat  s-ar fi deplasat la locuința unei femei pe raza municipiului unde, fără drept, ar fi pătruns în curtea locuinței, prin escaladarea gardului și ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui bărbat de 34 de ani și unui bărbat de 51 de ani. Ulterior, acesta ar fi distrus parbrizul autoturismului bărbatului de 51 de ani.  Bărbatul de 34 de ani, victimă în acest conflict, nu a ezitat să sune la poliție, iar romașcanul nervos a fost reținut  pentru 24 de ore de către polițiști și condus la sediul poliției, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu.

Bărbatul de 35 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.