De vineri se pot face grătare în ștrand

de | 04/06/2020 | Util, Local

Club Sportiv Municipal Roman informează că, începând de vineri 05 iunie, va fi deschis oficial sezonul 2020 pentru Zona de Picnic din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova.

Zona de picnic va funcționa după următorul program:

  • LUNI – JOI: 9:00 – 21:00;
  • VINERI – DUMINICĂ: 9:00 – 23:00

Taxa de intrare pentru accesul în zona de picnic este de 30 lei/4 ore pentru un foișor mic și 45 lei/4 ore pentru un foișor mare. Taxa include accesul la utilități și grătar.

După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 8lei/oră pentru foișoarele mici și 12lei/oră pentru foișoarele mari. Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului, iar predarea acestuia se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.

În conformitate cu normele legale în vigoare, se recomandă în prealabil programarea telefonică  la următoarele numere:

  • telefon: 0233.278.333;
  • telefon: 0786.450.754.

CSM Roman recomandă păstrarea distanței sociale atât în interiorul foișoarelor, cât și în exterior. Reamintim faptul că fiecare foișor dispune de două mese, astfel încât să nu se creeze aglomerări. 

Precizare: în contextul pandemiei de COVID 19, persoana care solicită rezervarea va lăsa ca date de contact numărul de telefon și nume/prenume.  

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.