Dublarea alocațiilor pentru copii agită spiritele între politicieni

de | 09/06/2020 | Politică, Național

Dublarea alocațiilor pentru copii, votată în Parlament și care va intra în vigoare de la 1 iulie, dacă va fi promulgată de președintele Klaus Iohannis, l-a determinat pe premierul Ludovic Orban să transmită parlamentarilor să nu mai voteze “pomeni”. 

Declarația premierului nu a rămas fără răspuns din partea parlamentarilor din opoziție.

Trăim în țara în care premierul concluzionează că alocațiile statului pentru copiii românilor sunt “POMENI”! Ținând cont că aceste alocații sunt din banii pe care noi românii îi plătim statului, înțelegem și că statul român trăiește din pomenile noastre, prin urmare este un stat pomanagiu și Premierul Orban este el însuși un pomanagiu! Prostia a invadat Guvernul României mai mult ca niciodată, iar omul acesta este nimic altceva decât bufonul de la curtea lui Iohannis, plătit din pomenile noastre, ale tuturor. Poate ar trebui pur și simplu mutat la Cotroceni ca să își amuze stăpânul, și măcar nu ar mai afla toată lumea cât de penibil este, și nici nu ne-ar mai face de râs. Apropo, cât timp bufonul conduce Circul de la Guvern, am ajuns să pierdem până și ratingul de țară, revizuit chiar acum de către Standard & Poors a devenit negativ. Până și Ungaria are ratingul mai bun ca noi!

Dan Manoliu, senator PSD

Parlamentul a respins Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor, dar reprezentanții Guvernului analizează atacarea acestei decizii la Curtea Constituțională a României. 

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.