Roman Value Centre cinema drive-in – intrarea gratuită. Află toate detaliile

de | 16/06/2020 | Local, Util

Începând de mâine, 17 iunie, timp de trei luni în parcarea Roman Value Centre se vor organiza proiecții de film, în fiecare seară, între orele 21:30-24:00. Intrarea este gratuită dar necesită rezervare, lucru pe care îl puteți face cu maxim 48 de ore înaintea fiecărei proiecții.

Organizatorul a amenajat în parcare un spațiu special capabil să primească 133 de automobile dar și o gradenă pentru 56 de pietoni. Spectatorii vor putea asculta coloana sonoră în sistemul audio propriu al fiecărui autotirism iar cei din tribună în căști, sunetul fiind transmis pe unde radio ce vor fi recepționate de oricare receptor din apropiere. Frecvența pe care veți putea asculta coloana sonoră va fi pusă la dispoziția spectatorilor la intrare.

Cei cu mașini de tip SUV vor fi „marginalizați”, în sensul în care vor fi poziționați pe lateralele spațiului organizat pentru a nu obstrucționa vizionarea filmelor pasagerilor din mașinile mai puțin înalte.

Rezervările se pot face de pe site-ul Roman Value Centre, biletele disptribuindu-se în format cod QR prin email. Spectatorii vor prezenta biletul pe ecranul dispozitivului mobil la intrarea în cinema drive-in. Intrarea se va face în intervalul 19:30-21:00. Tot de pe site-ul organizatorului, spectatorii vor putea comanda mâncare, aceasta urmând a fi adusă la mașină.

Primele două filme ce vor rula sunt Avengers Endgame, în data de 17 iunie, și Aqua Man, în data de 18 iunie (faceți click pe titlul filmului pentru rezervare).

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.