Se reia distribuirea biletelor de tratament balnear

de | 16/06/2020 | Județean, Util

Prin hotărâre de guvern s-a stabilit posibilitatea reluării activității de tratament balnear începând cu data de 15 iunie 2020, Casa Națională de Pensii Publice pregătându-se pentru reluarea activității de acordare a biletelor de tratament balnear.

Prima serie de tratament disponibilă și unitățile pentru care vor fi disponibile bilete vor fi anunțate în timp util pe site-ul Casei Județene de Pensie (CJP) Neamț.

Având în vedere cererile depuse pentru acordarea de bilete pentru perioade de tratament balnear cuprinse în intervalul 15 martie – 15 iunie 2020, solicitări ce nu au fost valorificate datorită interdicțiilor din perioada starii de urgență/alertă, este necesar ca persoanele interesate să revină cu o nouă solicitare prin care să își exprime opțiunile privind perioada solicitată și stațiunile de tratament balnear. Pentru solicitările de acordare a biletelor de tratament balnear pentru perioade cuprinse după data de 15 iunie 2020 nu este necesară depunerea unei noi cereri.

La depunerea cererii pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, pensionarul nu mai este obligat sa depuna copia actului de identitate si talonul de pensie.

În vederea menținerii condițiilor de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, CJP Neamț recomandă ca cererile să fie transmise prin poștă sau prin email la silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja@cnpp.ro.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.