Liberalii își stabilesc pe 10 iulie toți candidații la alegerile locale

de | 23/06/2020 | Local, Politică

10 iulie este termenul pentru stabilirea candidaților PNL la funcțiile de primar și președinte de consilii județene, a anunțat luni președintele partidului, Ludovic Orban.

La Roman, primarul în exercițiu, Lucian Micu, și-a anunțat intenția de a candida încă de anul trecut, numai că între timp a pierdut procesul în instanță și are o decizie definitivă de incompatibilitate. Cu toate acestea, într-un mesaj adresat susținătorilor pe Facebook, a declarat că nu există lege care să-i interzică să candideze și a ales căi extraordinare de atac a deciziei de incompatibilitate. Vor risca liberalii să meargă în fața alegătorilor cu un candidat declarat incompatibil și posibil ilegal?

Al doilea nume vehiculat este cel al lui Leonard Achiriloaiei, fost consilieri local PNL, fost director economic al Spitalului Municipal Roman, propulsat de guvernarea liberală pe un post de secretar de stat în Ministerul Mediului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.