Liber la ștrand, dar doar cu programare

de | 27/06/2020 | Local, Actualitate

Ștrandul din Complexul de Agrement Moldova s-a deschis vineri, 26 iunie, iar momentul a fost marcat cu vizita primarului și a consilierilor locali. În interior deja erau oameni care făceau plajă pe șezlonguri sau se scăldau în bazine, lucru care arată că momentul redeschiderii ștrandului a fost mult așteptat.

Autoritățile locale au vrut să transmită un mesaj clar cum că accesul se face cu respecatrea unor reguli și că e necesar ca toți clienții să colaboreze pentru siguranța tuturor.

În ciuda cheltuielilor suplimentare generate de respectarea unor măsuri noi am rămas la aceleași tarife dar este un sezon atipic și avem nevoie de colaborarea clienților noștri. Insist asupra faptului că pentru a intra este nevoie de o programare care poate fi făcută cu maxim trei zile în avans.

Constantin Cudalb, director CSM Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.