De joi începe înscrierea pentru examenul de titularizare în învățământ

de | 08/07/2020 | Educație, Județean

După ce Ministerul Educației și Cercetării a suspendat  în luna iunie înscrierile la Examenul de titularizare în învățământ deoarece aceste examene nu s-ar fi putut desfășura pe timpul stării de alertă, iată că s-a revenit asupra acestei hotărâri și dascălii vor putea să susțină acest examen extrem de important pentru cariera lor.

Astfel, președintele României a promulgat o ordonanță de urgență  privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ și Calendarul mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2020  a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial. 

În perioada 9-16 iulie, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele școlare sau le pot transmite electronic. Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

Mai multe informații despre dosarul de titularizare se regăsesc pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.