Bogdan Roman către Radu Samson: „Deschideți porțile partidului și lăsați locul oamenilor onești”

de | 20/07/2020 | Local, Actualitate

După modelul lui Ștefan Mandachi, care a făcut primul metru de autostradă din Moldova, reprezentanții alianței USRPLUS au oferit “publicului romașcan primii 2,5 metri de pistă ciclabilă cu două sensuri, marcată corespunzător, din municipiul Roman”, așa cum a scris pe Facebook Radu Samson, candidatul alianței la Primăria municipiului Roman. 

Acțiunea de imagine a politicienilor a primit un răspuns din partea NextSpace.

Sunt consternat să constat că formațiunea/candidatul care ar trebui să ne ofere speranțe la un trai mai bun, funcționează după aceleași metehne vechi, similare cu mediul politic la care căutăm alternative de atâția ani. Domnilor, ați fost prezenți pe 13 februarie la prezentarea proiectului de mobilitate „Roman. Un nou inceput”, la care am lucrat împreună cu ceilalți colegi de la NextSpace și alți oameni de bine. Am crezut că ați reușit să asimilați măcar principiile. M-am înșelat. Prin materialul acesta dovediți că nu vă deosebiți cu nimic de vechea clasă politică. Ba mai mult, vă etalați superficialitatea în senzațional. În primul rând, mai sunt piste de biciclete în Roman. În al doilea rând, lățimea pe fiecare sens trebuie sa măsoare 100 cm, iar spațiul (rezerva) dintre sensuri să fie de 50 cm. Total, 2,5 metri. Lățime! Dacă ați fi înțeles că binele comunității este mai important decât orgoliile sau campaniile electorale, ați fi putut să vă consultați cu cei care cunosc mai bine acest domeniu. Dar nu ați făcut-o. Ați copiat o idee a cuiva de la nord de Neamț și ați prezentat-o ca fiind o mare realizare. Dezamăgitor. Vă rog să nu candidați. Deschideți porțile partidului și lăsați locul oamenilor onești, cu expertiză și rezultate profesionale. Altfel, mai sacrificați o generație.  – Bogdan Roman, membru grup de inițiativă civică NextSpace

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.