A plecat din spital. dacă îl vedeți, sunați la 112

de | 21/07/2020 | Actualitate, Județean

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului Homea Bogdan, de 35 ani, din localitatea Boghicea.

La data de 20 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că, fiul său HOMEA BOGDAN, de 35 ani, a părăsit în mod voluntar unitatea medicală din Roman și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 55 de kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare închisă, fiind încălțat cu adidași de culoare deschisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.