Percheziții la suspecți de cămătărie

de | 21/07/2020 | Actualitate, Local

În urma a șase percheziții efectuate, astăzi, la domiciliile unor persoane din Roman, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj, polițiștii au ridicat două arme letale cu glonț și un pistol tip airsoft.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal. Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor. La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.