Afaceri în pandemie (I): “Legătura cu clienții noștri ne dă energie”

de | 22/07/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Redeschiderea teraselor a însemnat, pentru proprietarii Irish Pub, și reîntâlnirea cu clienții. După două luni de stat acasă, după grija pentru prietenii de aici și pentru familia din Italia, Cătălin și Diana speră ca această criză să se transforme în oportunitatea de a dezvolta afacerea care funcționează, mai înainte de toate, datorită relației pe care au construit-o și o păstrează cu clienții lor. O relație pe care mulți o simt din prima, fie că intră la Irish Pub, în Pietonul din Roman sau că ajung într-o tavernă liniștită de la malul Mediteranei. 

* Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca