Alianța dintre PNL și USR-PLUS de la Neamț a eșuat

de | 30/07/2020 | Județean, Politică

Lungile negocieri dintre organizațiile PNL Neamț și USR Neamț cu privire la susținerea candidaturii lui Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean Neamț în schimbul sprijinirii candidatului USR la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, au intrat în impas.

Deputatul USR Iulian Bulai a comunicat că PNL a refuzat “politicos” alianța și că “pericolul de a lăsa județul pe mâna PSD este în continuare foarte mare”.

Alianța USR PLUS Neamț a făcut apel la unitate împotriva PSD și a baronului Arsene. Apelul nostru a fost refuzat politicos de către PNL. Respectăm această decizie. 

Pericolul de a lăsa județul pe mâna PSD este în continuare foarte mare. Privim cu atenție și îngrijorare această evoluție. Dacă Arsene va ajunge din nou președinte de Consiliu Județean va trebui să le mulțumească direct celor din PNL și personal premierului Orban. 

La Neamț, participăm la aceste alegeri cu demnitate și conștiința împăcată că am oferit soluția căștigătoare, fără urmă de îndoială. 

La aceste alegeri vom prezenta oameni curați și competenți, iar propunerile noastre politice vor fi îndreptate spre bunăstarea tuturor oamenilor. 

Urăm mult succes tuturor competitorilor politici!

IUlian Bulai, deputat USR

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.